Dags att prata av sig

Det är många som mår bra av att få prata av sig och att få prata med någon som är utbildad för att lyssna och komma med hjälp.
Ja idag finns det många som går på samtalsterapi i göteborg och det är ju bra att det finns tillgängligt för dom som känner att dom behöver prata av sig. Det är ett bra sätt att kunna ta sig igenom en svår situation och se till att man kan hantera vissa känslor och minnen och svårigheter.

Många att välja bland

Ja det är kanske inte så lätt att veta vart man ska gå, men det är bra att fråga runt ofta är det någon i ens kompis krets som bara gått till någon eller som går till någon. Ja det brukar vara ett bra tips, då kan man känna lite mer trygghet att det är någon man kan lita på. 
Men om man inte känner till någon så går det bra att söka på nätet och se vilka som har fått bra betyg.

Ja det finns många som kämpar med psykisk ohälsa så det behövs verkligen många som kan ta sig tid till att lyssna till en. 
Ja det är bra att det finns sätt att få hjälp på, och när man läser bloggar och så så ser man hur vanligt det är att det inte något som man skäms över och det är ju bra att det blir mer accepterat och normalt. För mår man inte bra så behöver man få hjälp med det och det spelar ju ingen roll om det är ett brutet ben eller en mental sjukdom som man behöver hjälp med.
Ja det är bra att kunna erkänna för sig själv att man behöver hjälp så att man kan må bättre och inte behöver må så dåligt. Ja det är bra att ta del av den hjälp som finns.