Ordning och redaJag har försökt dekorera om min lägenhet den senaste tiden. Jag tycker inte om att damma, men det är ju så fint att ha saker stående framme. Men jag har nu scrollat igenom internet för att få lite idéer till att  få lite ordning och reda på mitt hem. Jag har köpt like fina burkar och lite färg på spray burk. Så jag kommer att spraya mina burkar i lite fina pastell färger och så kommer jag att spraya alla lock bronsfärg som kommer att skimra riktigt snyggt i solen. Jag har även köpt lite olika lådor så att jag kan ha viktiga papper i dem eller böcker som inte ser så snygga ut. I burkarna har jag tänkt att ha lite sminkborstar eller kanske mina målar grejer. Blommor som på bilden hade varit riktigt fint. Men då hade jag tänkt att ha plastblommor annars måste man köpa nya blommor hela tiden. 

Jag tycker som sagt att ha saker framme, men det är så otroligt tråkigt att damma allt så jag hoppas att lite lådor och burkar kommer att lösa mitt problem med att damma. Jag tycker att det ska bli väldigt kul att dekorera alla lådor och burkar så att det kommer att se fint och prydligt ut. Jag tycker inte om när saker är smutsiga eller stökiga så jag tror att det kommer bli bättre och dessutom mycket finare. Väldigt kul pyssel kommer att bli och man kommer ganska billigt undan om man köper eller sparar gamla burkar och sen köper sprayburkar i olika glada färger. Färger räcker dessutom till ganska många burkar vilket alltid är positivt. Om det blir fint så kan man ju kanske ge bort sådana burkar i present till någon som man tror skulle uppskatta något sådant. Tror det hade varit en kul present.