Jag är klumpig


Iphone reparation fort!

Så jag har tagit sönder min telefon. Big surprise! Det händer mig ganska ofta att jag råkar ta sönder mina saker. Ibland är det väldigt irriterande och ibland så är det lite komiskt det beror lite på vilket humör man är på och hur stor skadan blir och även vad det är man tar sönder. Jag brukar oftast kunna skratta åt det, är man klumpig så är man och det är viktigt att man kan skratta åt sig själv och inte ta sig själv på allt för stort allvar. Men ibland (som denna gången) när man råkar ta sönder något som är dyrt och som man bryr sig mycket om och något som man verkligen använder varje dag. Men det är inte hela världen det går ju att lämna in den och få den lagad. Men man blir ju ändå lite irriterad när händerna och telefonen plötsligt blir som tvål och man försöker jonglera den och den plötsligt faller till marken med spricker överallt. Medel kul. Men jag kunde använda en kompis telefon när jag behövde ha tag i personer eller kolla upp tåg tider, så det var ju skönt. Men sedan kommer det bli lite svårt att hålla koll på tågen på morgonen när jag inte har någon annan. Jag får väl göra som man gjorde på den gamla goda tiden och kolla i en tåg tid tabell och så får jag vackert stå och vänta om tåget skulle bli försenat. Men jag hoppas i alla fall på att få den inlämnat så fort som möjligt så att jag kan få tillbaka min telefon hel och fin, utan en massa sprickor och grejer.

Men hur som, det jag ville säga med detta inlägget är att, olyckor händer och man får inte ta det allt för allvarligt.